Wednesday, February 16, 2011

kami pose comey.. nye contest

hye korg!!!!
update lg blog...

kali nih nk cite pasal
aq di tag oleh cik juju utk join contest!!!
woohhhh!!! 1st time join contest
empunya contest yg bertuah aq join ialah...
ini beliau pyer pic iklan contest

sebelum nk join contest nih kna tau syarat2 nye~~~
mai kte saksikn syarat2 nye..

1~macam biasa korang kenalah follow blog ni dulu..tp kalau tak nak follow pon takpe..taknak paksa-paksa..tapi susahlah bila update nanti..so,lebih baik followlah

2~taip 1entri mengenai contest ni..dan jangan lupa ambik banner di atas dan letakkan didalam entry tersebut..sidebar kan contest ni di blog anda..dan link kan ke blog ini!!

3~korang mesti menghantar gambar kepunyaan korang sendiri..gambar tersebut mestilah ada ANDA bersama MEMBER-MEMBER AN
DA...pose anda bebas..

4~korang mestilah membuat ayat yang paling simple tentang "kenapa anda join contest ni..
CONTOH:::saya join seba
b suka_suki jee...

5~tag contest kepada 4 rakan blogger korang ye..

pic comey yg aq pertaruhkan...
amek nih.. hihi


kenapa saya join contest nih???
sbb teruja nk join 1st contest..
yeahhh!!!

kwn2 yg di tag ialah :-

5 comments:

amny.. said...

thnx join...

best of luck k..

amni

amny.. said...

thnx join..

best of luck k..

amni folo sini tw..;)

iza liza said...

sm2.. moga2 menang!!!
ngeh3

FaD + iLaH said...

huhu time kacih tag..tapi sye ade ke ek gmbar pose cantik2 ni...kena cari dulu..hehe gudluck k..

nulhazwany abdul malik said...

good luck untuk contest. hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...